Njoftim për abonentët Shkodër, Burrel, Mirditë, dhe Lezhë e Pukë

Stakim, 16- 19 qershor

Për shkak të remontit të parashikuar në NST Reps, Koplik dhe Linjën 35kV L30-74 Fushë Kuqe – Rrile, Kurbnesh dhe Tuc, do të stakohet energjia në këto zona në Shkodër, Burrel, Pukë dhe Lezhë.

16 qershor/09:00-16:30
Orosh, Qyteza Reps, fshatrat: Lelaj 1 dhe 2, Shkorret, Maja Madhe, Plagëz, Gurth Spaç, Bulshar, Kodër Ranë, Kullaxhi, Blinisht, Shpal, Vau Madh, Mashterkor, Zajs, Zona Fan, Lgjin Gryk Orosh, Shtrungaj, Bisak, Klos, Kujt, Kat.Ri, Konaj, Zallxhuxhe Ndershen.

17 qershor/09:00-16:30
Rrile, Gryk Lumi (Kom. Shenkoll), Barbulloje, Gajush, Shënkoll, Tale, Burgu Shkolle, Hidrovoret Droje, Tale.

18 qershor/10:00-13:00
Lumbardh, Tuc, Kimez, Miniera Munelle, Miniera Lak roshi.

19 qershor/10:00-15:30
Bardhaj, Perlikaj, Lufaj, Lekunde, Macukull, Shelli, Urxalle Dukagjin, Shtjefen, Barbullej, Gjoçaj, Fshat Kurbnesh, Kumbull, Zajs, Hec Kumbull, Merdhoq, Dierre.

Remont i OST në disa NST në rajonin e veriut, 16-19 qershor kufizime energjie në disa zona në Burrel, Mirditë, Lezhë, Pukë.