Remonti i OST në NST Elbasan, 17 dhe 19 qershor kufizime energjie në disa zona në Elbasan

Stakim, 17 dhe 19 qershor

Për shkak të remontit të OST në NST Elbasan 220kV, në datat 17 dhe 19 qershor gjatë intervalit kohor ng 09:00- 15:00 do të stakohet energjia në këto zona në Elbasan.

  • 17 qershor

Ish Kombinati Metalurgjik, biznese, Ish Komunat Gracen e Bradashesh, Shijon, Dopaj, Mamel, Shtemaj, Delishte.

  • 19 qershor

Biznes privat, lagjia “Skenderbej”, Biznese, fabrika Tulles, Shushice, fshatrat Fushe Bull, Tahiraj, Shirgjan, Mjekes, Kryezjarr, Biznese, Bradashesh, Katundi Ri, Delishte, Karakullak,Mobileri, Fabrika Çimentos, Kusarth, Funar, Mollagjesh, Cerruje, Balez, Bixellej, Krrabaj, Prece, Kuqan.