Remonti në nënstacione, kufizim energjie në disa zona të Tiranës

Si pasojë e remonteve që po kryen  në  N/Stacionin 35/6 kV Zogu Zi, nga data 06.01.2015  në orën  23:30 të mbrëmjes dhe deri në datën 07.01.2015 në orën 04:00, është ndërprerë energjia elektrike për zonën që furnizohet me energji nga ky nënstacion.
Specialistët e  Drejtorisë TL Qendër po punojnë  në demontimin e Tr 5.6 MVA, 35/6 kV  dhe zëvendësimin me Tr 10 MVA.
Pa energji janë dhe  Fidrat Nr1,3,4,6,7.
Sqarojmë se disa nga fidrat e mësipërme do të furnizohen nga Seksionimi ana 6 kV.
Zonat pa energji  në qytetin  Tiranë  /  Rr.”Bab Rexha”;  Rr.
”Muhamet Gjallesa”;  Rr.”Kongresi Lushnjës”; Rr.”Ndre Mjeda”;
UEM-I; Fabrika e Biskotave;   Rr.”Mine Peza”;Rr.”Manastiri Ri”;
Rr.”Don Bosko”; Rr. DURRESIT;
Zona rreth Pallatit Sporti Partizani;  Zona ish-shkolla e Partisë;  Zona
reth Pallatit – Kulturës;   Ambulanca qendrore.
Veç njoftimit të dhënë nga Zyra Shtypit, Drejtoria Rajonale Tiranë, për konsumatorët e rëndësishëm ti rinjoftojë përsëri mbi ndërprerjen e energjisë.