100 milionë USD më shumë arkëtime, OSHEE: 28 shkurt, afati final për skemën lehtësuese

JeDSC_0519mi sot para jush për të pasqyruar një bilanc të deritanishëm të bashkëpunimit mes Operatorit të Shpërndarjes së Energjisë Elektrike dhe Policisë së Shtetit për rivendosjen e ligjshmërisë në konsumin e energjisë elektrike.

Në funksionin e administratorit të OSHEE-së, gjej rastin të falenderoj Policinë e Shtetit për bashkëpunimin përmes të cilit po çojmë përpara këtë proces me vendosmëri. Objektivi ynë është i qartë, të gjithë do të jenë të barabartë përpara ligjit. Çdokush paguan për energjinë e konsumuar. Askush nuk mund të marrë energjinë pa e paguar.


Kliko këtu për materialin e plotë