OSHEE kryen verifikime, kufizim energjie në disa komuna në Fier

Operatori i Shpërndarjes së Energjisë njofton se do të kryejë verifikime matje në subjektin “Mulliri Art” e për pasojë do të ketë mungesë të energjisë elektrike në zonat Ardenicë, Libofshë, Karavasta nga ora 12 deri në orën 13.00. Gjithashtu pa energji do të mbeten dhe komunat Libofshë, Gradishtë, Kolonjë, Bubullimë, Remas.