Pezullohet inxhinieri i OSHEE Fier Nuk raportoi pêr abonentin që vidhte

aksion featuredPas nje hetimi nga OSHEE Fier, u be e mundur zbulimi i abuzimit me detyrën nga Gentjan L. me profesion inxhinier bilanci në Sektorin e Shitjes Fier.
Punonjësi i OSHEE-së, nuk kishte ushtruar kontroll dhe të kallēzonte abonentin Fatmir L., i cili po hetohet tashmë nga prokuroria për vjedhje të energjisë elektrike.
Sakaq, po dje, grupet e kontrollit dhe ferifikim matjes, bën të mundur procedimin në Polici të abonentëve:
Agim S. nderhyrje në matës
Fatmir Rr. rilidhje e paligjshme
Kadri J. rilidhje e paligjshme