Punimet ne linjën Uznovë- Corovodë, pa energji disa zona

Operatori i Shpërndarjes së Energjisë Elektrike, OSHEE, njofton se me kërkesë të OST, për shkak të punimeve për linjën e re të transmetimit 110 kV Uznovë- Corovodë, në datën 16-20 korrik nga ora 04.00-11.00 do të stakohet energjia në disa n/stacione:

Per punime ne linjen e re “Linja e Transmetimit 110kV Uznove-Corovode ‘’ me orare te ndryshuara :

Poliçan , Bogovë, Çorovodë dhe HEC-et : Bogovë, Vlushë dhe Faqekuq.

Për pasojë nuk do të marrin energji disa zona në rrethin e Skraparit: bashkia Çorovodë (qyteti) , Poliçan me komunat Terpan, Bogovë, Vendereshë , Çepan, Leshnjë , Komuna Potom, Qendër-Çorovodë’’, si dhe komuna Vertop në qarkun e Beratit.

Gjithashtu pa energji do te jenë dhe HEC-et lokale : ‘’BOGOVE ‘’ , ‘’VLUSHE ‘’ dhe ‘’ FAQEKUQ’’