Remont i OST, 15 gusht kufizime energjie në disa zona ne Pukë

Njoftim i OST për zonat #Shkodër #Pukë
Data 15 gusht

Për shkak te punimeve te planifikuara nga OST, mbeten pa energji elektrike ora 05:00-13:00, zonat si më poshte
Luf, Qerret, Gomsiqe, Kçire, Vrrith, Kaftalle, Korthpule, Dush, Qerret Vogel, Qytet Puke, Lajthize, Zezaj, Bashkia Puke, Spitali, Policia, Gjykata, Prokuroria, Lacaj, Kukaj,
Lagjja re, Qelez, Bushat, Dedaj, Midhe, Berishe Vogel, Shopel, Kabash, Koman, Karme, Gegaj, Haxhiaj, Pecaj, Palaj, Vukjakaj, Vukaj, Barcolle, Vile, Telume, Kishe Arre, Korthpule, Dush, Qerret Vogel, Bashkia Fushe Arres, Nushaj, Qendra Shendetsore, Kavlina, Breg, Shkoze, Gojan Madh, Gjegjan, Mesul, Shkoze, Lumzi, Gojan, Kuzhnen, Kalivare, Kulla televizive, Antenat Celulare, NPD, Micoj, Lagja Re, Bardhet, Flet, Lajthize, Vasiaj, Qafe Mali, Kryezi, Bicaj, Blinisht, Lumardhe, Rrape, Xath, Buhot, Lumbardh, Tuc, Kimez, Miniera Munelle, Miniera Lak roshi, Kalanjan, Geziq, Fabrika Beralb dhe Posta Policise.