Rikonstruksioni i kabinave, 16 gusht kufizime energjie në disa zona në Tiranë

Njoftim për abonentët #Tiranë
Data 16 gusht

Në kuadër të realizimit të #investimeve nga Drejtoria Rajonale #OSHEE, më 16 gusht do të punohet në disa kabina, sipas orareve dhe zonave si vijon:

0‪9.00-14.00‬
Pjesërisht zona e Institutit Bujqësor

0‪9:00‬-‪15:00‬
Pjesërisht rrugët “Siri Kodra”, “Reshit Petrela” pranë Dispancerisë, “Besim Daja”, pranë Medresesë, “Rruga Barrikadave”, “Ludovik Shllaku”, “Xhanfize Keko”, “Kujtim Laro” dhe “Sadik Petrela”

‪09:00‬-‪11:00‬
Zona Fushe Mezez pjesërisht

‪13:00‬-‪15:00‬
Rruga “Teodor Keko” pjesërisht