Remont i OST në Tiranë, 16 gusht kufizime energjie në disa zona

Njoftim i OST për #Tiranën
Data 16 gusht

Per shkak te punimeve te #OST ora 08:00-16:00, stakohet energjia elektrike për zonat👇
Shkallë, Darshe, Qafe Molle, Shupal, Selite e Malit, Zall Dajt, Shen Gjergj, Verri, Zall Bastar, Murrize, Vilez, Zgure, Shenmeri, Dom, Fag dhe Derje.