Remont i OST në linjen 110kV Kashar-Laç, 22 gusht kufizime energjie në disa zona në Krujë e Tiranë

OST, njoftim abonentët #Tiranë #Krujë
Data 22 gusht

Për shkak të punimeve nga OST ne linjen 110kV Kashar-Laç 1, me 22 gusht, ora 08:00-16:00, mbeten pa energji⚡️zonat:

Rrethi Krujë / fshatrat: Borizanë, Thumanë, Derven, Gramëz dhe Sukth
Rrethi Tiranë / Qerekë (pjesërisht),
Tapizë dhe Pompat Tapizë