Rikonstruksioni i kabinave, 20 gusht kufizime energjie në disa zona në Tiranë

Njoftim për abonentët #Tiranë
Data 20 gusht

Për shkak të punimeve në rrjetin e tensionit të mesëm dhe te ulet, sidomos ne kabina, OSHEE Tiranë, referuar planit të investimeve, më 20 gusht (e martë) do te stakohet energjia elektrike ne zonat dhe oraret si më poshte:

09:00-15:00 / Pjesërisht rrugët “Xhanfize Keko”, “Kujtim Laro”, “Sadik Petrela”, “Islam Alla” dhe “Mine Peza” pranë ish-kafe Flora

09:00-15:30 / pjesëriaht rrugët “Mine Peza”, “Memo Meto” dhe “Ferit Xhajko”

16:00 – 18:30 / Bizneset përgjatë autostradës Tirane-Durrës në drejtim të aeroportit