Remont në Nst Gropaj, 15 gusht kufizime energjie në Tropojë dhe Shkodër

Njoftim për abonentët #Tropojë #Shkodër
Data 15 gusht

Per shkak të punimeve ne Nst Gropaj, ora 10:00-14:00, do stakohet energjia elektrike për zonat👇
📌Btosh, Shen Gjergj, Lekbibaj, Gjonpepaj, Dushaj i Poshtem, Dushaj Eperm, T’Pla dhe Degë.
📌Blerim, Dardhë, Mezi, Miliska, Bugjon, Fierzë, Iballë dhe Mërtur.