Remont në çelësat 20 kV të NST Mobile Fushë Krujë, 11-12 dhe 14 maj kufizime energjie në disa zona në Krujë

Për shkak të remontit të parashikuar në çelësat 20 kV të NST Mobile Fushë Krujë, në datat 11-12 dhe 14 Maj gjatë intervalit kohor 09:00-15:00 do të stakohet energjia në këto zona në Krujë

11-12 Maj

Pjesërisht Fushë Krujë, Pallati Hark, Hasan, Shelqet, Kullase, Halil, Zeze, Nikel, Larushk, Arrameras

14 Maj

Zim Zenel, Cel, Dedeli, Pazari, Vesel, Berbere, Perlate, Varosh, Dane Fush Madhe, Barkanesh, Subash, Sesere, Barabit, Atl, Gurkuqe, Derede, Pengile, Emire,Kraste, Guroret, Llakufe, Hoxhe, Brret, Picrrage, Barun, Sute, Abaze, Nuoj,Mafsheq, Shkrete, Shqeze, Prenolle, Fshatrat: Cudhi Zalle, Cudhi Kamp, Kroi Madh, Ballias