Remont në NST Vojnik, 11 maj kufizime energjie në disa zona në Dibër

Për shkak të remontit të parashikuar në NST Vojnik, në datën 11 Maj gjatë intervalit kohor 09:00-16:30 do të stakohet energjia në këto zona në Dibër

Dovolan, Erebar, Greve, Gradec, Kovashic, Melan, Porinar, Trepçe, Treve, Bllade Eperme dhe Poshteme, Burrim, Çernene, Hodol, Kerçisht, Kllopçisht, Maqellare, Pesjak, Vojnik