Remont në Nst Kuçovë, 22-23 gusht kufizime energjie në disa zona në Berat e Kuçovë

Njoftim për abonentët #Kuçovë #Berat
Datat 22-23 gusht

Per shkak te punimeve në Nst Kuçovë, do të stakohet energjia elektrike në oraret dhe zonat:

22 gusht
09:00-13:00 / Kuçovë, lagjet: “Polovin”, ”Drize”, Kaldaja dhe Fider Naftë
Ish-komunat Perondi dhe Kozare
Fshatrat: Gegë,Frashër dhe Dikater.

23 gusht
09:00-12:00 / Poshnje, fshatrat: Ferma Partizani, Arrëz dhe Çiflik
Kozare: Koraqet, Dhanet, Tafallaret, Tolanjaket dhe Fider Nafte