Remont në disa fidera të NST Shkozet dhe NST Shijak, 12-13 maj pa energji disa zona në Durrës dhe Shijak

Në vijim të investimit për mirëmbajtjen e rrjetit, në datat 12-13 maj do të kryhen punime në disa fidera të NST Shkozet dhe NST Shijak. Më poshtë oraret e stakimit dhe zonat e prekura nga këto punime

12 maj/09:00-13:00

Pjesërisht: Rruga “Azis Shkupi”, Fllakë Shijak, Arapaj, Rrashbull, Rruga “Ibrahim Kodra”, Ish- këneta,

“Rruga e Dibrës”

09:00-14:00

Pjesërisht: Subjekti 35/0.4kV: Kompleksi “Gjoka”, “Elton Gagani”

13 maj

09:00-13:00

Pjesërisht: Fllakë (Shijak), Rruga “Aziz Shkupi”