Remont në disa fidera të NST Shijak dhe Manës, kufizime energjie në disa zona në Durrës

Për shkak të remontit të planifikuar në disa fidera të NST Shijak dhe NST Manëz, në datat 10-12 maj dhe 14 maj, gjatë intervalit kohor 09:00-14:00 do të stakohet energjia në këto zona në Durrës:

10 maj/ Likesaj, Dushk

11 maj/Gjepale, Shahinja, Romanat, Pjezë, Hardhisht, Ferme Xhafzotaj

12 maj/ subjektet e biznesit: Kompleksi Gjoka, “Elton Gagani”

14 maj/Katund sukth, Katund i Ri, Maminas, Karpen, Vlashe