Remont në NST Gorisht dhe Kuç, 22-24 janar kufizime energjie në disa zona në Vlorë

Njoftim për abonentët Vlorë
Stakim, data 22-24 Janar

Për shkak të remontit të parashikuar në NST Gorisht dhe Kuç, si dhe punimet në Linjën 35kV L30-31/2 Uji i Ftohtë – Orikum i ri (Tragjas), në datat 22-24 janar gjatë intervalit kohor 09:00-16:00 do të stakohet energjia në këto zona në Vlorë

22 janar/ Karbunarë Gorisht, Aderaj, Musta Rexhepaj, Dushkarakë, Gjonaj, Golimbase, Sevaster

23 janar/09:00-13:00
Radhimë, Tragjas, Dukat, Fshat Dukat, Llogara, Jonufër, Orikum, Shën Thanasë

24 janar/Kallarat, Horë, Vranisht, Kuç, Bolenë