Remont në disa nënstacione në Elbasan, 25-27 nëntor kufizime energjie në disa zona

Për shkak të remontit të parashikuar në NST Elbasan 3, NST Përrenjas dhe NST Kajan, në datat 25-27 nëntor gjatë intervalit kohor 10:00-14:00 do të mbeten pa energji këto zona në Elbasan

25 nëntor/Bradashesh, Biznese private

26 nëntor/Skroskë, Peshtan, Pishkash, Selishtë, Varovë, Luqinjë

27 nëntor/Kajan, Idriz, Marinëz, Dushk