Remont në linjën 35kV L30 – 70 Kafaraj –Mifol dhe NST Vlora 1, 26-27 nëntor kufizime energjie në disa zona në Vlorë

Për shkak të remontit të parashikuar në linjën 35kV L30 – 70 Kafaraj –Mifol dhe NST Vlora 1, në datat 26-27 nëntor gjatë intervalit 09:00-15:00 do të stakohet energjia në këto zona në Vlorë

26 nëntor/Mifol, Skrofotinë, Panaja, Tre Vëllazër, Akërni, lagjet: “Kushtrimi”, “Lirime”, “15 Tetori”, “Partizani”, “11 Janari”

27 nëntor/ lagjet: “Kushtrimi”, “Lirime”, “15 Tetori”, “Partizani”, “11 Janari”, Bestrovë, Zvërnec