Remont në disa nënstacione në Korçë, 28-30 shtator kufizime energjie në disa zona

Në vijim të investimit për fuqizimin e rrjetit të shpërndarjes, në datat 28-30 shtator do të kryhet remont në linjat e TM. Më poshtë oraret kur do të stakohet energjia dhe zonat që preken nga remontet në Korçë:

28 shtator

09:00-15:00

Bregas, Krushovë, Burimas, Pojan

29 shtator

09:00-15:00

Bregas, Krushovë, Kallamas, Turan

30 shtator

09:00-15:00

Bregas, Krushovë, Kallamas, Kodrat “Partizani”, ish Kampi Punëtorëve, Pika Turistike Morave, Mborje