Remont në NST Peshkopi, në datën 30 qershor kufizime energjie në disa zona

Për shkak të remontit të parashikuar në NST Peshkopi, në datën 30 qershor do të stakohet energjia në këto zona në DibërMë poshtë gjeni oraret e kufizimit dhe zonat e prekura nga ky remont

30 qershor08:00-10:00

Tomin, Luzni, Selishtë

10:00-12:00

Brezhdan, Cetush, Fushë Muhurr, Muhurr Qendër, Ushtelenzi, Zdojan 12:00-14:00Pjesërisht qyteti Peshkopi, Kamen, Limjan, Verenjt, Radishtë, Bëllevë, Zagrat