Remont në linjën 6kV e “F7” në N/st Kombinatin e Drurit, kufizime energjie në Elbasan

OST, njoftim për abonentët #Elbasan
Data 21 gusht

Per shkak te punimeve nga ana e OST, me 21 gusht ora 08:00-16:00 do te stakohet linja 6kV e “F7” në N/st Kombinati Drurit, duke lëne pa energji⚡️zonat:
Rrethi Elbasan / Shirgjan, Reparti Mjekës, fshatrat Mjekës, Kryezjarr dhe biznese.