Rikonstruksioni i kabinave, 21 gusht kufizime energjie në disa zona në Tiranë

Njoftim për abonentët #Tiranë
21 gusht

Në kuader të realizimit të investimeve, më 21 gusht (e mërkurë) do të punohet ne disa kabina, dhe për pasojë jemi të detyruar të stakojmë energjinë⚡️në zonat dhe oraret si vijon:

09.00-15.00 / pjesërisht rrugët “Ali Demi”, “Xhanfize Keko” pranë shkollës “Hasan Prishtina”, “Mine Peza”, “Rruga Fortuzi”, “5 Maji”, “Dëshmoret e 4 Shkurtit” dhe “Brigada VIII”

09:00-15:00 / Daias, Gurrë e Madhe dhe e Vogël, Mullet, Barbas dhe Lundra pjesërisht

09:00-11:00 / Fushë Mëzez pjesërisht
11:00-13:00 / Fushë Yzberisht pjesërisht
13:00-15:00 / Fushë Mëzez pjesërisht