Remont në n.stacionin e Shkozetit, pa energji disa lagje në Durrës

Operatori i Shpërndarjes së Energjisë Elektrike, OSHEE, njofton se në datën 17 prill do të stakohet energjia elektrike në n.stacionin e Shkozetit nga ora 09:00 deri në 13:00.

Për pasojë do të mungojë energjia në qytetin e Durrësit konkretisht:

Zona e Tregut Industrial, Sigurimet Shoqërore, Ish-fabrika e Bukës, Muzeu i Dëshmorëve, Lagjia e Re, Ish-radiostacioni, Fabrika e Tullave, Currilat, Kabinë popullate Shkozet, Stacioni pusi 6, Karburant Eurodrim, Ujësjellësi Durrës, Stacioni i Trenit i Ri, Kompleksi Flekstil-Blustar, Stacioni i Vjetër iTrenit, Kullat binjake Godo, Zona Unazë e Plazhit nga Shinat e trenit deri te mbikalimi i ri-Shiku-Spitali Kockave, Shkallnur, Blloku Iliria, Esmeraldi, Florida, Ambulanca e plazhit, Zona Industriale, PESPA Alumin, Lavdosh PETROSHATI, Real TV, ÇIMENTO-FERO Compani, Plastika e Re, Shkolla “Turgut Ozal”; Kastrati- Karburant, lokalet, Korali, Delta, Subjekte private te Shkëmbi i Kavajës, bar-restorantet dhe hotelet: “Ylli i Detit”, “Majestik”, “Namik Sadiku” , “Leonardo”, Bar “Tirana”.