Remont në n.stacionin Këlcyrë, pa energji disa zona në Përmet

Operatori i Shpërndarjes së Energjisë Elektrike, OSHEE, njofton se në datën 22 nëntor nga ora 09:00-14:00 do të kryhen punimë në n.stacionin Këlcyrë e për pasojë do të ketë kufizime të energjisë elektrike në disa zona: Qyteti i Këlcyrës,
Ish Komunat Sukë, Qendra Deshnicë dhe Ballaban, Fabrika e Tullave, Albanera, Lokalet në Grykë të Këlcyrës (Biznese).