Remonte në datat 22-25 nëntor, pa energji disa zona në Fier e Vlorë

Operatori i Shpërndarjes së Energjisë Elektrike, OSHEE, njofton se nesër në datat 22-25 nëntor, ora 09:00-14:00, do të ketë remonte në n.stacionin Himarë e Vjetër, Orikum, Libofshë, Pojan dhe në n/stacionin Fier 1 si dhe në n.stacionin Kafaraj.
Zonat pa energji në Vlorë dhe Fier
Vlorë: Himarë, Livadhe, Jalë, Vuno, Dhërmi,
Kondragje, Palasë, Qeparo, Kudhës, Pilur, Potamë, Rradhimë, Tragjas, Dukat, Fshat- Dukat, Llogara, Jonufër, Orikum, Baza Ushtarake Pashaliman, Komuna Libofsh, Adriatik, Dermenas, Metaj, Has-turkas, Vanaj, Ujesiellsi, Gorres, Gopollasi, Kolkondasi, Rreth Libofsha Qender,
pompat e ujit Vajkan, Agim, Avaleas, Goshdare, Daullas, Rrungaj, Xhepaj, Ish komuna Dermenas.
Fier: Lagjet: 1 Maj, 11 Janari, Apolonia, Kryengritje e Fierit, Sheqi i Vogël, Sheqi i Madh, liri, Kongresi e Përmetit, Komuna Qendër (Zhupan, Drizë), Komuna Portez, 16 Prilli, Liri.
Fshatrat: Aliban, Akerrni, Shakaj, Novoselë, Stacioni i pompave të ujit, Ish Komunat Levan dhe Frakull.