Remont në Nst Metalurgji 3, 15 gusht kufizime energjie në disa zona në Elbasan

Njoftim për abonentët #Elbasan
Data 15 gusht

Per shkak te punimeve ne Nst Metalurgji 3, ora 09:00-13:00, mbeten pa energji zonat
Bradashesh, Privat DOKO, Lamcja, Zona Katundi Ri, Asfaltimi, Zona Kombinatit Metalurgjik (Kabinë Ajrore) Kantjer Prodhimi, Pr Fatos Hoxha, Skrapi, Budo Gaz, Shampo dhe Api Shpk