Remont në nst Dinamo, 22 tetor pa energji disa zona

Për shkak të remontit të planifikuar në N/St Dinamo, më 22 tetor 09:00- 14:00 do të mbeten pa energji këto zona:
Rr.Jordan Misja, ish-Uzina Dinamo, “Siri Kodra”, “Don Bosko”, pranë Nëstacionit 220kV dhe shinave të trenit, prapa Spitalit Ushtarak, ish-parkut të Autobusave, Paskuqan dhe Bathore.