Remont në NST Farkë dhe Tec Kombinat, 29-31 janar kufizime energjie në disa zona në Tiranë

Për shkak të remontit të planifikuar në zbarrat 10kV të NST Farkë dhe Tec Kombinat, në datën 29-31Janar do të stakohet energjia në këto zona

29 janar/ 09:00-14:00
Mullet, Ibë, Gurrë, Pëllumbas, Sauk, Lundër, Vishnje

30 janar/10:00-12:00
Pjesërisht zona Lundër, Vilat

31 janar/09:00-13:00
Qyteti Kombinat, “Rruga e Qelqit”, Parafabrikatet, Fabrika e Duhanit, Vaqarr, Sharrë