Remont në Nst Pogradec, 13-17 maj kufizime energjie në disa zona

Stakim nga data 13-17 maj

Për shkak të remontit të planifikuar në Nst Pogradec në datat 13-17 maj do të stakohet energjia⚡️në orën 09:00-13:00

13 maj/Çërravë, Gesht, Vërdovë dhe Remenj
14 maj/Buçimas dhe Tushemisht
15-16 maj/Bashkia Pogradec, në lagjjet 1, 2 dhe Buçimas
17 maj/lagjjet 1, 5 dhe Lin