Remont në Nst Mëzez, 7-8 Nëntor kufizime energjie në disa zona në Tiranë

Njoftim për abonentët #Tiranë
Stakim, data 7-8 Nëntor

Për shkak të punimeve në çelësat 6 kV të Nst Mëzez, më 7-8 Nëntor, ora 09:00-13:00 do të stakohet energjia në këto zona në Tiranë

7 Nëntor
Bonifikimi, Paskuqan, Privat (Tulla, Interlines, Bonifikimi), Kashar (pjeserisht) dhe Yrshek

8 Nëntor
Autostrada1, Drejtoria e karburanteve, Privat (EuroDrin, Kaso, Skenderi), Serat “Babë Rexha”, Unaza e Re / Yzberisht, Rr. Qelqit (Kombinat), zona e ish-fushës “Misto Mame”, zona pranë KMY (pjeserisht), “3 Heronjtë”, Yrshek dhe Domje