Remont në Nst Gjirokastër e Vjetër, 22-23 gusht kufizime energjie në disa zona

Njoftim për abonentët Gjirokastër
Datat 22-23 gusht, ora 09:00-13:00

Për shkak të punimeve në Nst Gjirokastër e Vjetër më 22-23 gusht ora 09:00-13:00, do të stakohet energjia në zonat:

22 gusht / Lazarat
23 gusht / Arshilenge, Asim Zenel, Krine, Saraqinisht dhe Tranoshish