Remont në NST Gorisht dhe në NST Armenicë, 28-30 shtator kufizime energjie në disa zona në Vlorë

Në vijim të investimit që po kryen OSSH në NST Gorisht dhe në NST Armenicë, në datat 28-30 shtator do të stakohet energjia në intervalin kohor 09:00-15:00.Pa energji do të mbeten këto zona në Vlorë:

28-29 shtator

Karbunarë, Gorisht, Aderaj, Musta Rexhepaj, Dushkarake, Gjonaj, Golimbase, Sevaster

30 shtator

Nafta, Rama, Ploce, Kasaj, Vajze, Pete, Hysoverdhe, Mallkegje, Blushe, Lezhane