Remont në NST Reps, 9 prill kufizime energjie në disa zona në Mirditë

Për shkak të remontit të parashikuar në NST Reps, në datën 9 prill gjatë intervalit kohor 06:00-07:30 do të stakohet energjia në këto zona në Mirditë:

Orosh, Reps, Lelaj 1 dhe 2, Shkorret, Maja Madhe, Plagez, Gurth Spaç, Bulshar, Kodër Rane, Kullaxhi, Blinisht, Shpal, Vau Madh, Mashterkor, Zajs, Zona Fan. Lgjin Gryk Orosh, Shtrungaj, Bisak, Klos, Kujt, Kat.Ri, Konaj, Zallxhuxhe