Remont në n/stacionin e Lezhës, pa energji disa komuna

Operatori i Shpërndarjes së Energjisë Elektrike, OSHEE, bën me dije se nesër në datën 23 prill do të kryhen punime në n/stacionin e Lezhës.

Për pasojë do të mungojë energjia elektrike nga ora 12:00-13:00 bashkinë e Lezhës, Shëngjin, komuna Zejmen, Balldre, Dajç, Blinisht, Kolsh, subjektet private, fabrika e Tullave dhe Eurofish.

Nga ora 12:00-16:00 do të kryhen sërish punime në këtë n/stacion në një seksion tjetër.

Për pasojë do të mungojë energjia në bashkinë Lezhë pjesërisht , komuna Zejmen, Dajç, Kolsh