Remont në n/stacionin e Lozhanit, pa energji disa komuna

Operatori i Shpërndarjes së Energjisë Elektrike, OSHEE, njofton se gjatë ditës së sotme 23 prill do të kryhen remonte në n/stacionin e Lozhanit.

Për pasojë do të stakohet energjia nga ora 09:15-10:00.

Gjatë këtij intervali kohor do të mungojë energjia në komunën Velcan, Moglicë dhe në fshatrat Strelcë, Mesmal.

Në datën 24 prill do të vijojë kryerja e punimeve në këtë n/stacion nga ora 09:00-15:00.

Gjatë këtij intervali kohe do të mungojë energjia elektrike në komunën Velcan, Moglicë dhe në fshatrat Strelcë, Mesmal si dhe në Hecet “Verba 1-2” dhe “Strelca”.