Remont në n/stacionin e Peshkopisë, kufizim energjie në disa zona

Operatori i Shpërndarjes së Energjisë Elektrike njofton për remontet që do të kryejë nesër në n/stacionin e Peshkopisë nga ora 8.00 deri në orën 14.00.

Për pasojë do të ketë kufizim të energjisë në disa komuna të Peshkopisë,

Komuna Fush Alie, Komuna Arras, Komuna Zalldardhë, Komuna Reç, Komuna Lure, Komuna Sllove, Komuna Kala e Dodes dhe Fshatrat e Kukësit, Aran, Kalis, Bushtricë, Heci “Aras” dhe Heci “Zalldardhë”.