Remont në n/stacionin e Shkozetit, pa energji disa zona

Operatori i Shpërndarjes së Energjisë Elektrike, OSHEE, njofton se do të stakojë energjinë elektrike në n/stacionin e Shkozetit, deri në orën 13.00.

Për pasojë nuk do të ketë energji në zonën e Shkozetit dhe rrethinat, zona e Nish-Tullës, zona e Shkëmbit të Kavajës, Xhafzotaj, Arapaj, Fllakë, Sektor, zona e Bregut-Kanalit Shkozet, Shënavlash, subjektet private “UMB” dhe “ORMN’”.