Remontet e OSHEE, kufizim energjie në Pogradec në datat 18-22 maj

Operatori i Shpërndarjes së Energjisë Elektrike, OSHEE, njofton se do të kryejë remonte në n/stacionin e Pogradecit nga data 18-22 maj.

Në datën 18 maj, nga ora 09.00-14.00 nuk do të marrin energji elektrike qyteti i Pogradecit, Ujësjellësi, Hidrovori Volorek dhe komuna Buçimas.

Në datën 19 maj nga ora 09.00-14.00 do të ketë kufizime energjie në lagjen 1 dhe 2 në bashkinë e Pogradecit.

Në datën 20 maj, nga ora 09.00-14.00 do të ketë kufizim të energjisë në bashkinë e Pogradecit, lagjet 1, 2, 3 si dhe komuna Buçimas.

Në datën 21 maj, nga ora 09.00-14.00 do të mungojë energjia në lagjen 1 të qytetit, në bashki, n/vetjake dhe n/stacion.