Remontet e OSHEE, pa energji disa zona në Laç

Operatori i Shpërndarjes së Energjisë elektrike, OSHEE, njofton se do të kryejë punime remonti në n/stacionin e Laçit nga ora 09.00-12.00.

Për pasojë do të mungojë energjia në këto zona: qyteti Laç me Lagjet 1,2 ,4 (pjesërisht), fshatrat: Gjorm, Zhej, Shën Mëri, Autostrada, Fushë Gjorm (pjesërisht), Ish Kombinati, Sanxhak.

Nga ora 12.00-15.00 do të kryhen punime remonti dhe do tu ndërpritet energjia lagjes 3 në qytetin e Laçit, fshatrave në autostrdë, Fushë-Gjorm pjesërisht, Zhej i Vogël pjesërisht, fshati Laç pjesërisht, Ujësjellësi Laç dhe Fabrika e Miellit.