Remontet e OST në nstacionin Koplik, në 18 janar, kufizime energjie në disa zona

Me kërkesë të OST e cila do të kryejë punime në nstacionin Koplik, nesër në datën 18 janar, nga ora 08:00 deri në orën 16:00, do të ketë kufizime energjie në disa zona në Shkodër.
Pa energji: Bashkia Shkodër (Lagjen:Kiras), ndërmarrja e Pularisë “Elvis”, Bashkia Koplik, Fshatrat: Koplik i Sipërm,
Reç, Dedaj, Zagore, Kçarë, Omaraj, Palvare, Demiraj, Gjorm, Dobroshë, Jubicë, Kalldrun, Kamicë, Poliqan, Stërbeq, Gril, Boriç i Madh, Boriç i Vogël, Gruemirë, Rrash-Kullaj, Vorfe, Linaj, Lepurosh, Kokpapaj, Bajzë, Mukset, Gradec, Rushaj, Kosan, Pjetërshan, Stac i jashtëm, nje lagje e stacionit, Fshatrat: Vukpalaj, Rrapsh, Tamare, Selce, Vermosh, Vukel, ish Komunat: Qender, Shkrel, Gruemir, Kastrat, Kelmend, Dogana Hani Hotit, Qytet Koplik dhe rrethinat, Bashkia Koplik, Policia, Bankat, Drejtorit te ndryshme shtetrore, N/prefektura,
Goraj, Katun Kastrati, Gradiskije, Ktosh Demiraj, Grudë fushe, Gruemirë cesme, Kaldrun, Stërbeq, Jubicë Flakë, Boric, Grill, Omaraj, Gruemire, Linaj, Vorfe, Kullaj, Rrash, Hot, Kelmend, Stacioni i Trenit.