Remonti në nstacionin Shkodra 2, në datën 18 janar kufizime energjie në disa zona

Për shkak të punimeve të planifikuara në celësat 6 kV, të dy fiderave të nstacionit Shkodra 2, nesër në datën 18 janar, do të ketë kufizime energjie në disa lagje të qytetit të Shkodrës.
Punimet do të kryhen gjatë intervalit kohor 10:00-12:00.
Pa energji Bashkia Shkodër dhe lagjet: Ajasëm, Iliria, Bahçallëk, fshatrat: Shirokë, Zogaj, Livadhe, Bërdicë, Beltoje, Mali Hebe.