Remontet nga OST, kufizim energjie në disa zona në Përmet

Nisur nga  kërkesa  e  ardhur nga OST, në  kuadrin  e punimeve  në n/stacionet Memaliaj , Tepelenë , Këlcyrë   për efekte  sigurie në punë,  OSHEE  do të  bëjë  stakime energjie në rrethin Përmet dhe Tepelenë.

Nga  data  6 maj  deri më 17 maj perkatësisht nga  ora 07.00 deri në orën 16.00 nuk do të furnizohen me  energji  elektrike  disa  zona në rrethin Tepelenë Fshatrat  Dragot ,Mezhgoran, Hormove, Uji Ftohtë , Lekel, Luzat, Becisht, Reparti Ushtarak,  Memaliaj, fshatrat Runë, Mamaj, Veliqat, Zharë, Kallamb, Damës, zona Industriale.

Ndërsa   në rrethin Përmet  fshatrat Peshtan, Kodër, subjektet  Ndërmarja e asfaltimit, Stabilimenti i ujit  të Gazuar, Forcat Speciale, lokalet në Grykë të Këlcyrës.