Remontet nga OST, stakime energjie në disa komuna në Fier

Nisur nga  kërkesa  e  ardhur nga OST-ja në  kuadrin  e punimeve  në fiderin Veria  Fiderin Kallm dhe fiderin 6 dhe fiderin Suku,  për  efekte  sigurie në punë,   OSHEE  do të  bëjë  stakime energjie në rrethin Fier  nga  data 11-13 maj.

Gjatë këtyre ditëve, nga ora 10.00 deri në orën 15.00 nuk do të furnizohen me energji elektrike disa komuna në qarkun e Fierit: komuna Mbrostar, Ura dhe fideri i Naftës.