Remonti i OST në linjën 110kV Lac 2 – Ulëz dhe në linjën 110kV Lac 2 – Lezhë, 25 shkurt kufizime energjie në disa zona

Për shkak të punimeve në linjën 110kV Lac 2 – Ulëz dhe në linjën 110kV Lac 2 – Lezhë, sot në datën 25 shkurt gjatë intervalit kohor 15:15-16:45 do të stakohet energjia në disa zona në Kurbin: Dilknisht, Leftere, Selitë, Vinjollë, Daul, Skuraj, Gërnac, Gallatë, qyteti Laç, Milot, Mali i Bardhë, Shetë, Skuraj, Mal Milot, Shullaz Kodër, Fushë Shullazë dhe Fushë Milot.

Zonat që mbeten pa energji në Rrethin Lezhë: qyteti Lezhë, Zejmen, Tresh, Manati, Markatomaj, Pllanë, Berzanë, Kodër Mulliri, Ishull Lezhë, Barbullojë, Shëngjin, Rana e Hedhme, Kenallë, Kunë, Kodërmarlekaj, Sheher, Rrëzë Mali, Malsi, Gryke Manati, Vain, Merqi, Rraboshte, Piraj, Kallmet, Blinisht, Fishte, Troshan, Krajn, Gjadër, Balldre, Torovicë, Grash, Mabe, Dajç, Dragushë dhe Gocaj.