Tiranë, remont në 2 kabina, 25 shkurt kufizime energjie në rrugën “Irfan Tomini” dhe rrugën “Nikolla Kacorri” pjesërisht

Për shkak të punimeve për ndërtimin e 5 fiderave të rinj në nënstacionin Selitë, sot në datën 25 shkurt deri në orën 14:00 do të stakohet energjia elektrike në rrugën “Irfan Tomini” dhe rrugën “Nikolla Kacorri” pjesërisht