Remonti i OST në linjën 110kV Rrashbull – Spitallë (Porto Romano 2), 18 qershor kufizime energjie në disa zona në Durrës dhe Shijak

Në kuadër të investimit që po kryen OST për të mirëmbajtur linjën 110kV Rrashbull – Spitallë (Porto Romano 2), në datën 18 qershor gjatë intervalit kohor 09:00-15:00 do të stakohet energjia në këto zona në Durrës dhe Shijak:

Shënavlash, Vrinë, Zona industriale e Spitalles, qyteti “Rinia”, Porto Romano, zona e ish-kënetës Durrës, rruga “Aleksandër Goga”