Remonti në nënstacionin Golem, 3 maj kufizime energjie në disa zona

Për shkak të remontit të planifikuar në Nst Golem, më 3 maj gjatë intervalit kohor 00:00-05:00 do të stakohet energjia elektrike në këto 👇 zona:
Golem plazh, Viena, Miami beach, Golem, Shkembi i Kavajes dhe Kompleksi Xixa.